Rejsen

Amsterdam er en storby med masser af kultur

Europa har nogle af de storbyer i verden som har mest kultur og mest historie bag sig. Mange mennesker drømmer om at tage til USA og se de store fantastiske metropoler som ligger derover. Men USA’s storbyer er ”unge” og deres kultur er derfor stadig meget ny. Europa har på mange måder været centrum for kultur og civilisationens udvikling gennem tiden. Kunst, uddannelse, litteratur, musik; alt dette har haft gode kår her, og derfor er der en masse historie at opleve, næsten uanset hvilken by man vælger at besøge i Europa.

Hver by har sin specielle oplevelse at tilbyde, både når det kommer til mad og mennesker og man bør ikke snyde sig selv for at besøge så mange steder som muligt. Storbyferie er blevet meget populært de seneste år, og det er ikke mindst på grund af, at folk gerne vil opleve denne kultur i stedet for blot at lige på en strand og sole sig, men også fordi prisen på flybilletter er dalet kraftigt. Mange flyselskaber tilbyder nu, at man kan flyve til en by som Amsterdam, og andre centrummer i Europa, for blot et par hundrede kroner.

Denne konkurrence bliver ved med at køre selskaberne imellem, og alle discount-flyselskaberne kæmper om at være de billigste og samtidigt tilbyde den bedste service. Det er noget som kommer den almindelig mand og kvinde til gode. Nu behøver man ikke længere have sparet op i meget lang tid for at få muligheden for at se alt, hvad Europa har at tilbyde.

Flybilletter til Amsterdam styrtdykker i pris

Amsterdam er en populær by blandt både unge gamle, og den er prop fyldt med kultur tilbud, både højt og lavt. Byen er et sted med meget undergrunds kultur, og et sted med en stor tradition for modkultur. Blandt unge har den længe været populær, da byen har en mere fri indstilling til rusmidler, men det hele går alligevel ikke op i hat og briller.

Folket er venligt og respektfulde, og de forventer også, at man opføre sig ordentligt, trods deres frie holdning til cannabis og des lige.

Byen er utrolig smuk med de gamle flotte bygninger langs de rolige kanaler som snor sig igennem byen. Der er masser af kunstmuseer, gamle kirke og traditionelle begivenheder, man kan tage del i. Udover det er meget billigt at flyve derned med flybilletter til Amsterdam, så er der også mange hoteller, som heller ikke er så dyre. Der er naturligvis også nogle der, så hvis man, efter at have købt en meget billig billet, ønsker at bruge lidt ekstra på luksus dernede, er der rig mulighed for det.

Men der er også mange vandrehjem og lignende for den unge studerende, som har taget en tur derned i sin ferie, for de sparsomme mønter hun har skrabet sammen. Mange unge mødes dernede uden at kende hinanden i forvejen, men blot tager chancen og ser, hvad der sker, hvis de tager afsted alene. Der er masser af sted at mødes, masser af steder at se, og masser af kultur at møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *