Fritiden

Find det bedste cykel tilbud

Skal du ud og finde en god cykel så er der ingen grund til, at du skulle få købt den dyreste, som er på markedet. Det kan derimod meget bedre betale sig at du undersøger hvad der er på markedet således, at du kan få et cykel tilbud, som måske vil gøre det lidt billigere for dig.

Et cykel tilbud med mange ting

Når man tager ud og har sat sig for at man vil have noget billigere end hvad alle andre mennesker giver, så er der flere taktikker, som man kan bruge for at nå dette mål. Blandt andet kan man for eksempel vælge, at man simpelthen bare siger, at man vil have den pågældende ting til en billigere pris end den som står på produktet. Det vil meget sjældent være sådan, at ekspedienten kan give dig sådan et cykel tilbud. Og det skyldes som sådan ikke, at vedkommende ikke har lyst, men snarere så handler det om, at det faktisk kan være helt umuligt. For i nogle cykelforretninger og andre butikker der har ekspedienten eller sælgeren faktisk mulighed for at tage nogle procenter fra prisen, men det er langt fra altid. Og når du spørger så vil du meget hurtigt finde ud af om det er realistisk, at du kan få sådan et cykel tilbud.

For det vil være sådan, at hvis sælgeren tøver lidt når du spørger om du kan få et godt cykel tilbud så vil der måske være en mulighed for, at du så kan få denne cykel lidt billigere. Men hvis sælgeren, når du spørger om du kan få et cykel tilbud hvor du får cyklen lidt billigere, griner højt så kan du formentligt godt glemme alt om den tanke. Men ikke desto mindre er det en legitim måde at forsøge at få fingrene i et godt cykel tilbud på.

Ekstra ting med cykel tilbud

Hvis ikke det var muligt for dig at få et cykel tilbud i traditionel forstand, hvor du så på den måde får cyklen billigere så er der dog også andre måder hvorpå du kan få et cykel tilbud. Det gælder for eksempel, at du kan spørge sælgeren om ikke også denne lille cykelvogn følger med i prisen. Selvfølgelig vil sælgeren grine fordi, at det er et helt uhørt cykel tilbud da en sådan vogn koster flere tusinde kroner. Her skal du dog sørge for også selv at grine meget højt således, at sælgeren kan se, at du godt er klar over, at det ikke er et cykel tilbud som er så realistisk.

Dernæst kan du dog så spørge om nogle andre små ting ikke hører med i dette cykel tilbud som vedkommende har tænkt sig at give dig. For det er altid i alle tilfælde nemmere for en cykelhandler at give dig et cykel tilbud som indebærer, at du får noget med til ingen pris i forhold til, at du får et produkt til nedsat pris. Det skyldes, at der altid er noget, som de ikke mister noget på at komme af med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *