Teknologien

Sørg for at din hjemmeside bliver set med SEO og linkbuilding

Man skal ikke gå op i SEO, bare for at ens hjemmeside kan blive vist til flere mennesker. SEO kan også gøre dit brand stærkere og øge kendskabsgraden. Det ultimative mål er, at når folk søger efter noget der er relevant for din virksomhed, så vil de finde dig i toppen af Google. Derefter, så tager psykologi over og du vil have meget mere tillid end nummer 4 eller 20 på resultatlisten. Du ligger jo på toppen af Google af en årsag? Det kan være, at http://www.onlinebloggen.dk/seo kan hjælpe dig med at komme derop. Det er der rigtigt mange der har gjort med guidens hjælp – så derfor kan du også. Din hjemmeside kan kommunikere en stærk besked omkring dit brand, samtidig med at det kommunikere dine marketingbeskeder til målgruppen. Alle Googler ting i dag. Og hvis du befinder dig på toppen af resultatlisten, så vil du få utroligt meget tillid og troværdighed. Hvis du er der, hvor dine kunder er på det helt rigtige tidspunkt, så vil du helt sikkert vinde. Men, at komme derop er en del af det meget store puslespil, som rigtigt mange virksomheder forsøger at samle. Det kan være svært, når man ikke er specialist. Men, hvis du har søgt efter en komplet guide uden held, så se Onlinebloggens seo-guide på http://www.onlinebloggen.dk/seo, der højest sandsynligt kan hjælpe dig videre. Efter du har læst den overordnede guide, bør du læse guiden her og komme i gang med at lave links.

Er nummer 1 den bedste?

Vi tror helt automatisk, at det som står øverst på Google er det bedste. En atlet som vinder en guldmedalje kommer også til at stå på toppen af podiet. Selvfølgelig er sølv og bronze også flotte resultater, men guld er hittet. Hver tredje person klikker kun på den første hjemmeside på Google, mens et fåtal klikker på de andre resultater på Google. Det er derfor det er et kritisk problem, hvis man ikke ligger på en af de øverste tre pladser – helst den øverste. Hvis din hjemmeside ikke viser sig på den første side af Google, så går du glip af meget trafik.

Hvis din hjemmeside allerede nu formår at tjene en masse penge til dig, så forestil, hvor mange penge du vil tjene, hvis du rent faktisk optimerede din hjemmeside. Din bundlinje ville eksplodere, hvis alle søgningerne havnede ved dig. Husk, at hvis du ikke er klar til at gøre indsatsen, så er dine konkurrenter helt sikkert. Jo højere du er placeret på Google, jo flere ser dit brand og derfor bliver din kendskabsgrad markant bedre. Derfor kan det godt være, at der er kunder, der ikke køber ved dig i første omgang, men nu kender de i hvert fald til dit brand. Så kan det være at de kommer igen senere, når de har behov for dit produkt. SEO er ikke noget, som giver hurtige resultater, men det er en langsigtet investering. Det kan være effektivt på kort sigt og give resultater med det samme, men det kræver ofte en anden form for supplerende markedsføring. SEO’s primære formål er dog at levere ROI på lang sigt og det er primært her, dens styrke ligger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *