Fritiden

Find den perfekte indflyttergave til venneparret

Er ens gode veninde eller kammerat lige flyttet sammen med kæresten så er det altid god stil at komme med en eller anden form for indflyttergave. Det behøver ikke at være noget ekstremt dyrt men blot en lille ting til at indvie hjemmet.

En skør ting eller en flot genstand

En indflyttergave kan både være en lidt skør eller sjov ting men det kan også sagtens være en eller anden flot pyntegenstand til hjemmet. Man vælger altså selv om det skal være i det lidt mere sjove eller i det seriøse hjørne. Det kommer måske også an på alderen af dem der er flyttet. Er parret i 50’erne er det måske en gang man vil foretrække frem for en gave til et par i midten af 20’erne.

At flotte ting man kan give kunne for eksempel være nogle flotte lysestager, en vase eller en lampe med et blødt lys. Det kan alt sammen være med til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning i det nye hjem og noget som de fleste vil sætte pris på. Det kan også være et salt og peber sæt eller nogle flotte krukker til opbevaring i køkkenet. Det er sådan set kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan give. Er man i det lidt mere sjove hjørne og vil gerne forære en sjov gave så kan man overvejer at give en chokoladefontæne så man frem over kan chokoladeovertrække alle sine frugter og bær frem over.

Der er da ikke nogen mere lækker gave at modtage end et apparat med flydende chokolade. Man kan også købe nogle sjove og underholdende gaveforme så de næste kager der skal bages ikke bliver helt traditionelle. Et par sjove og anderledes bordskånere kunne også være en sjov idé eller måske en skør dørmåtte. Find de bedste gaver online og sørg for at din ven eller veninde får en god overraskelse når I kommer på besøg i deres nye hjem.

Husk gaven til studenten

Hvis ham eller hende der lige er flyttet også lige er blevet student skal man naturligvis også give en studentergave. Studentergaver 2016 må gerne være sjove og anderledes men kan også godt være traditionelle og lige til. Ofte ønsker mange unge sig en eller anden for m for elektronik men man kan også vælge at give måde en seriøs og dyr gave i studentergave og så en lille men sjov indflyttergave. Så har man givet lidt af hvert.

Den klassiske Hoptimist kan man også give og det kan både være en indflyttergave eller en studentergave i en, afhængigt af hvor meget man gerne vil give for. Er det blot en bekendt som man kun har et overfladisk venskab til behøve r gaven naturligvis ikke at være lige så stor og dyr som hvis det er en nær ven man kender. Ved en kammerat som man har kendt i mange år må gaven gerne være lidt større selvom det naturligvis altid er tanken der tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *