Huset

Flyt fra Aalborg til Nørresundby og spar masser af penge

Aalborg er kendt som Danmarks fjerdestørste by. Det er en levende studie- og havneby med masser af tilbud indenfor kultur, kunst, sport, shopping og byliv. Derudover er byen kendt som rapperen Niarns hjemstavn eller ”Dobbelt A”, som han kalder den. Jomfru Ane Gade og karnevalet er ligeledes to meget kendte og elskede traditioner indenfor det aalborgensiske natteliv. Der er altid gratis drinks at få fra de mange facere, der forsøger at lokke folk ind på klubberne i ”Gaden”, og der er altid glade mennesker, god musik og glade dage at finde til karnevallet. Det eneste minus ved Aalborg er det samme minus, der er ved alle større byer i Danmark – de er dyre at bo i. Aalborg er endda den billigste studieby at bo i (i forhold til København, Aarhus og Odense), men stadig kan det være svært at få enderne til at hænge sammen, hvis man er studerende på SU eller en ung børnefamilie, der endnu ikke har fået sig etableret ordentligt. Hvis man ønsker at være tæt på bymidten, men desværre ikke har det helt store budget, så findes der heldigvis et godt kompromis: Flyt til Nørresundby.

Den gemte, glemte bydel i Aalborg

Mange aalborgensere vil helt sikkert mene, at man ikke bor i ”Aalleren”, hvis man bor nord for Limfjordbroen. Det gør man teknisk set heller ikke, men de to byer er så tæt sammensmeltede rent geografisk og infrastrukturelt, at det er meget svært at se, at det er to forskellige byer og ikke én. I Nørresundby kan man nemlig nyde godt af de samme tilbud som i Aalborg og nemt og hurtigt tage enten bus eller tog over broen. Til gengæld er der en stor forskel indenfor huspriser, huslejer og forsikringsudgifter. Dette kan alt sammen være det, der gør forskellen for de husholdninger, der ikke har de store penge at rutte med. det kan være det, der gør forskellen i mellem at skulle spise havregrød hver dag i en måned til at kunne have råd til god mad, en større tv-pakke og flere kvadratmeter for pengene. Det kan derfor hurtigt betale sig at hyre et flyttefirma til at komme og pakke den gamle lejlighed i Aalborg sammen, og flytte over på den billige side af broen.

Brug et flyttefirma og få en sikker flytning

Når man skal flytte fra et sted til et andet, er det som regel en god idé at få et flyttefirma til at hjælpe. Flyttefolk er trænet i at flytte på den hurtigste, mest effektive og sikreste måde (både for dem selv og for de ting, de flytter). Derfor undgår man langt, langt flere af de skader på ting og mennesker, man kan være uheldig at opleve, når man selv prøver på at flytte uden professionel hjælp. Hvis man er i tvivl om, hvor og hvem, man kan henvende sig til, for at finde den helt rigtige flyttemand, så kan en hurtig internetsøgning på ”flyttefirma Aalborg” hurtigt give et overblik. På den måde ved man, hvad man får og hvad man kan forvente, når man pakker op for kassen med porcelænsservice i den nye lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *