Fritiden

Sådan laver du den perfekte parmiddag

Nogle finder den eneste ene lige med det samme, og er sammen med den person resten af livet. Andre skal på en længere udflugt i sin søgen, mens nogle helt tredje først finder personen i en lidt højere alder. Du skal dog nok finde din sjæleven en dag, og det samme vil dine venner helt sikkert, hvilket kan føre til mange hyggelige stunder. Har du været så heldigt at finde den perfekte – bedre halvdel -, og har en af dine kammerater haft tilsvarende held, er der en ting, som i helt sikkert skal prøve. Inviter din ven og hans kæreste til en parmiddag for hyggens skyld. I kender sikker allerede hinanden godt, og har sikkert ofte været sammen til en række arrangementer. I har dog garanteret ikke være til en hyggelig parmiddag endnu. Faktisk er der ikke mange der har prøvet kræfter med dette – hvilket er en stor fejl.

Få din lejlighed til at stråle inden middagen

Din kæreste og dig har valgt at invitere til middag, og derfor skal i sørge for, at jeres lejlighed ser godt ud. Der er mange måder man kan pynte op på, men sikre jer, at i har noget pænt service, som i kan bruge når gæsterne kommer på besøg. Dekorer derudover jeres bord, og få det til at se lækkert ud. Forhåbentlig har i et rundt spisebord – men er dette ikke tilfældet, er der kun en rigtig ting at gøre, nemlig at få skaffet jer et nyt spisebord. Det kan lyde drastisk, men før eller siden skal i med på moden, i stedet for at leve i fortiden. Lige nu er det altså det runde spisebord, som er ”in”. Borde med kanter har mistet alt deres charme, og de har ingen fremtid i dit hjem. Gør jer derfor en tjeneste, og få købt et rundt spisebord. Efter i har fundet et pænt bord, lækkert service og smarte stole, er i næsten færdig. Nu mangler i blot den obligatoriske hovedrengøring, samt noget ekstra pynt rundt om i spisestuen, da alt skal ”spille”, når jeres gæster kommer på besøg.

Øv jer i køkkenet og gør maden perfekt

Når i har fået fastlagt datoen, hvorpå par middagen skal finde sted, er der en ting, som skal have meget fokus. Maden skal nemlig sidde 100 procent i skabet, når den skal serveres for jeres to søde gæster. I dagene op til jeres middag, skal i derfor gå i træning, da kun det perfekte er godt nok. Øvelse gør mester, og derfor skal jeres planlagte ret øves igennem mange gange. I kan derfor løbende forberede den, da den skal øves mange gange. Er i ikke eksperter i et køkken, er håbet dog ikke ude. Rundt på nettet findes nemlig en række hjælpende opskrifter, som kan sikre jer, og jeres gæsterne det perfekte måltid.

Har i ikke prøvet en parmiddag endnu, er det klart det næste, i skal prøve. Først skal jeres lejlighed dog skinne, da jeres gæster skal opleve det hele, fra bedste side. Få derfor styr på jeres inventar, og skift til et rundt spisebord, hvis i ikke allerede har et. Øv jer derudover konstant på jeres planlagte ret, da i alle derfor vil få den bedste oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *