Fritiden

Sådan får du mere selvtillid

Vi vil alle gerne anerkendes af vores omgangskreds, og der er ingen, der ønsker at være uden for fællesskabet. Du har sikkert følt dig som en taber fra tid til anden – men fortvivl ikke, det har vi allesammen. Det er helt naturligt at føle sig nedtrykt og ked af det med jævne mellemrum – vi er trods alt alle mennesker, som fejler en gang i mellem. Denne nedtrykthed og tristhed kan dog blive et problem på lang sigt, hvis du ikke stoler på dig selv, dine evner eller dit udseende. Selvtillid er nemlig nøglen til det fede job, den gode hverdag og den søde kæreste, hvilket er de ting, de fleste stræber efter. I denne artikel har vi samlet nogle simple ting, du kan gøre for at få lidt mere selvtillid.

Forkæl dig selv med nyt tøj

Lad os være ærlige – de fleste af os trænger i den grad til noget nyt, fedt tøj. Garderoben er gammel, slidt og umoderne. Selvom det kan være dyrt, er vores først råd således, at du bør forkæle dig selv med noget lækkert nyt tøj, så du står skarpt i alle situationer.

Nogle vil påstå, at nyt tøj ikke hjælper på selvtilliden, men dette er kun den halve sandhed. Nyt tøj kan nemlig være katalysatoren, der får dit gode humør og tilliden til dig selv tilbage. Der er en grund til, at ekstremt mange kvinder elsker at shoppe – det er sjovt og dejligt at modernisere sin tøjstil.

Prøv en ny duft

Pigerne kan altså bare ikke lide en fyr, der lugter. Det er faktum, som du må lære at leve med. Det kan derfor være en god idé at kigge på en ny parfume, hvis du har tendenser til at svede eller lugte. Kig efter nogle af de kendte mærker, når du handler ind. Vi synes især, at du skal se de lækre Hugo Boss parfumer fra Duftladen. Hugo Boss er chefens valg – med Boss kan du være en boss.

Kender du Issey Miyake parfumer? Hvis ikke, bør du helt sikkert stifte bekendtskab med dem. Duften er himmelsk og findes ikke lig andre steder. En ny parfume er det perfekte redskab til at bygge ny selvtillid.

Tag i byen for Guds skyld

Der er ingen kur så effektiv mod lav selvtillid som en bytur med vennerne. Tag dine bedste kammerater/veninder under armen og find det nærmeste diskotek. Dette er aftenen, hvor du får din selvtillid tilbage. Sørg for at en eller flere af dine venner vil være din ”wingman/wingwoman”, så du kan komme i snak med ham den søde eller hende blondinen. Et vigtigt råd i forbindelse med denne våde aften, hvor alkoholen pumper i blodet, er, at du bare skal være dig selv. Jo, det er fint nok at være smart i en fart, men din udkårne vil helt sikkert sætte pris på, at du viser dit virkelige jeg. Med lidt held skulle disse råd gerne medvirke til en bedre selvtillid, især hvis de kombineres. Vi håber, at du elsker dig selv – for du er og bliver et fantastisk menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *