Fritiden

Tøj er et sikkert hit til manden

Da du faldt for manden i dit liv, så skyldes en del af det nok udseendet, men hovedsageligt var det nok hans personlighed, som fik dit hjerte til at smelte. Uanset hvad du faldt for, så kan du altid gøre din mand endnu lækrere. Hans personlighed er nok i top, hvilket er heldigt nok, fordi det er lidt svært at købe ind til sin mand, så han får en bedre personlighed. Hans udseende kan du derimod få til at skinne, hvis du bare svinger dankortet en gang imellem. Der er ikke noget, der kan gøre dig mere glad, end hvis din søde mand er glad. Intet gør en mand mere glad, end når han føler, at alt går hans vej, og specielt en stil som folk lægger mærke til kan gøre ham rigtig glad. Derfor burde du, som den søde kæreste du er, sikre, at han altid har en stil i topklasse, så han kan gå rundt med et kæmpe smil i hovedet, når han vandrer rundt

Hvad er den rigtige stil?

Den rigtige stil er ikke altid lige til at finde, for din mand behøves ikke at være enig med størstedelen i Danmark. Det er derfor vigtigt, du finder noget, som han føler sig lækker og tilpas i. Kan han lide de rigtige mærker, som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, G-Star osv. Eller er han måske mere en sportstype, som godt vil vise det frem, når han går rundt på gaden. Han kan også være en ”hipster” som gerne vil skille sige ud fra mængden. Der er mange stile, men det er vigtigt, at du finder noget tøj, som passer til hans interesser og hans person, for ellers vil han aldrig føle sig godt tilpas i hans nye tøj. Hos Quint kan du finde og sammensætte mange forskellige stile, så derfor vil du med fordel kunne rette et blik mod denne side, når du skal finde tøjet til din mands nye stil.

Hvor finder jeg tøjet?

Det er svært at finde tøjet til sin mand, hvis det altså skal være en overraskelse. Selvom du er kvinden i hans liv, så kan du ikke prøve tøjet, hvis du lige vil se hvordan det ser ud, for på dig vil hans tøj nok se lidt underligt ud. Du burde derfor alliere dig med en af hans venner, som måske kan være en form for model, når du skal prøve de forskellige stile af. Dette kan man også få en hyggelig tur ud af, men det er dog ikke altid sikkert du finder en ven, som har tid til at shoppe hele dagen med dig, men heldigvis findes der alternativer til dette. På internettet er det meste tøj nemlig sat visuelt op på en mannequindukke eller en rigtig model, hvilket gør det muligt at se tøjet på andet end en hylde i butikken. Her kan du blandt andet gå ind på ToftShop, der har en god hjemmeside, hvor man også kan finde en række lækre produkter, som din mand helt sikkert vil synes godt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *