Huset

De bedste kontorstole i 2016

Selv om vi stadig skriver 2015 er kontorstolebranchen allerede ved at kigge videre mod næste år, og det er allerede blevet tid til at begynde at tænke på hvad der bliver de bedste kontorstole næste år. Vi vil selvfølgelig også gerne være med på den galej, og kommer derfor her med nogle bud på hvad vi ser som de næste trends inden for stole.

Ergonomi og sundhed i kontorstolene

Vi spår at de bedste kontorstole 2016 virkelig bliver med fokus på at sidde korrekt sådan rent ergonomisk. Jo der kommer selvfølgelig også til at være masser af fokus på design og på pris og på smarte features og alt mulig andet, men trenden de seneste år går virkelig på at sundhed er det der er vejen frem og det som alle kommer til at have fokus på.

Det handler selvfølgelig meget om stolen, om det er naturligt at sidde i den rigtige stilling, men det handler også meget om hvad du gør selv. Så hvis det der med hvordan man sidder ikke er noget du har tænkt så meget over tidligere bør du læse denne artikel fra Samvirke sådan at du kan se hvordan det er man sidder rigtigt så man skåner sin ryg.

Elektroniske kontorstole

Vi spår også at 2016 er året hvor det bliver mere normalt at der kommer elektronik ind i stolene. Det kommer stadig kun til at være i de dyre modeller, og sikkert kun virkelig for dem der går op i det, men det kommer til at blive mere og mere udbredt, og mod slutningen af 2016 kan det være at mere normale mennesker også begynder at købe det.

Men hvad betyder elektronik i stolene, og hvorfor er det overhovedet smart? Lad os komme med et par eksempler.

Et eksempel kunne være højtalere som sidder i toppen af stolen og gør at man får sådan lidt en surround-lyd uden at man behøver at have hovedtelefoner på eller skrue specielt højt op, så man heller ikke forstyrrer dem omkring sig. Højtalerne er så tilknyttet computeren trådløst via bluetooth og på den måde kan man så vælge fra computeren hvad man gerne vil afspille.

Der er allerede modeller hvor det er udbredt, men vi tror det kommer til at ske mere og mere.

En anden måde at implementere elektronik i stolene kunne være med trådløs opladning af telefoner, men det er nok lidt længere væk.

Kontorstole med varme og massage

Og sidst men ikke mindst så bliver 2016 formegentlig også året hvor massage og varme kommer til at spille en større rolle i kontorstolene end det hidtil har gjort. Vi kan tage dem en af gangen.

Varme kender man jo lige nu primært fra bilsæder, men vi tror at der kommer til at være flere og flere stole der får varme indbygget i sig. Det er nemlig en meget effektiv måde at varme op på da det jo nærmest svarer til at man sidder oven på radiatoren, så man har ikke det varmetab man finder andre steder. Og så er det bare dejligt at sidde oven på en varm stol, og det er der flere og flere der gerne vil.

Massage kommer også til at bliver mere implementeret end vi har set indtil nu. Lige nu er det sådan at hvis man vil have en stol med massage i må man købe en decideret massagestol, men flere kommer til at få det indbygget sådan at man kan sidde og få masseret ryg, lænd og baller mens man arbejder.

Det var vores spådomme om kontorstole 2016 – det bliver spændende at se hvor mange af dem der viser sig at være rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *