Rejsen

Hold varmen på skituren med Helly Hansen Undertøj

Det er fantastisk lækkert at være på skitur. Hvad enten man er af sted med familien eller vennerne, eller måske endda helt alene, er der et eller andet ganske magisk ved at stå ned af en bjergside dækket i sne. Det er sikkert også særligt specielt for os danskere der jo ikke har nogle bjerge selv, og som derfor bliver nødt til at tage til udlandet for at kunne stå på ski (hvis altså ikke man vil tage til takke med at blive hjemme og så stå på ski på Amager Bakke i stedet).

Men det er også koldt at stå på ski, så det gælder om at man bliver klædt ordentligt på. Det kan du læse mere om her.

Start med Helly Hansen undertøj

Når du starter med at klæde dig på om morgenen gælder det om at finde de lange underbukser frem, og også en lang undertrøje. Det skal være sådan at du faktisk er mere eller mindre dækket fra top til tå, med et tætsiddende lag.

Det bedste og nemmeste er nok at købe undertøj fra Helly Hansen, for her får du noget langt undertøj som er i god kvalitet, ikke koster en bondegård, og som kroppen kan ånde i samtidig med at den holder varmen.

Og det er vigtigt det her med at kroppen kan ånde, for ellers ender man med at få det rigtig ubehageligt. Man skal holde varmen, men det skal ikke være som om man er inde i en sauna, og det bliver det altså meget hurtigt hvis ikke undertøjet er åndbart. Og så bliver det i hvert fald ikke en sjov dag på pisten.

Resten af tøjet

Når nu du så har fået dit lange gode varme undertøj på er det tid til at kigge på resten af tøjet. Her kan man starte med at tage nogle bukser og en trøje på, og så skal man til at kigge på noget varmt igen.

Om man har vælger at have en voksenflyverdragt eller om man vælger en jakke og et par overtræksbukser gør ikke så meget, der er fordele og ulemper ved begge dele, men det vigtige her er bare at man vælger noget der er varmt og som er i god kvalitet. Det kan være Helly Hansen produkter eller produkter fra andre forhandlere, det gør ikke så meget, det vigtigste er bare at du kan holde varmen i det.

Andre gode råd

Når nu vi snakker skitur kan vi selvfølgelig heller ikke lade være med at komme med nogle andre gode råd. Det første råd er at du skal sørge for at gå på toilettet om morgenen. Det er ikke sjovt at stå på en pist og pludselig skulle lave bummelum, og selv hvis man når at komme ned fra pisten er det besværligt med alt det tøj man har på – så sørg for at kom af med det om morgenen, og prøv eventuelt at ændre din rytme hjemmefra sådan at du har vendt dig til det allerede.

Derefter skal du sørge for at du har noget godt med på pisten som du lige kan tage hvis du mangler lidt energi. Her er der to ting der er gode, nemlig chokolade og energitabletter. Sørg for at have begge dele med i lommen, og sørg for at spis et stykke chokolade en gang i mellem hvis du lige skal have lidt ekstra.

Og så skal du sørge for at spise godt til måltiderne, sådan at du kommer til at have masser af energi til pisterne. Det var vist det hele for nu – rigtig for fornøjelse med din skitur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *