Fritiden

Herrestrømper – en ofte overset del af påklædningen

I dag skal vi snakke om herrestrømper. Det er måske ikke det mest spændende emne i verden, men det er netop derfor at vi skal snakke om det. Der er nemlig mange der ikke ved at herrestrømper er en meget vigtig del af ens påklædning og ens udtryk, og det gør altså at de ikke tænker på hvad de skal have på.

Og det går ikke, for tænker man ikke over hvad man putter på fødderne kommer det nemt til at se kikset ud – så her får du lige et par tips.

Tænk over kvaliteten

Der findes mange forskellige former for herrestrømper, og de kommer i mange forskellige kvaliteter. Hvis du bare har været vant til at købe dem nede i supermarkedet kan du derfor være sikker på to ting. 1 – du har snydt dig selv og 2 – du kommer til at blive meget overrasket over hvilken strømpekvalitet man kan få.

Det handler ikke kun om hvordan de er vævet, selv om det også gør ret meget, men også om hvilken type materiale der er blevet brugt. Om det er bomuld eller nylon eller silke, eller noget helt fjerde. Hvert materiale har sin helt egen fornemmelse, og du bliver nødt til at prøve alle de forskellige for at finde ud af hvad der passer dig.

Leg med farver

En anden ting man kan gøre og som ikke er så svært er at lege med de forskellige farver som man kan købe på nettet. Man har været vant til at strømper var sådan noget man købte i en butik hvor der måske var 10 forskellige herrestrømper i samme mørke mønster, men med internettet er der kommet alle mulige forskellige farver og mønstre og typer af strømper – lige til at købe.

Og det bedste af det hele er at det ikke engang koster mere end almindelige strømper – det er bare meget sjovere.

Der er to forskellige måder at bruge de her farvede strømper på, nemlig som kontrast eller som komplementær – og så er der en måde hvor det er helt forkert. Vi kommer ind på alle 3 her.

Den første måde du kan bruge de farvede strømper på er som kontrast til et ellers farveløst look. Tænk sorte eller denimfarvede bukser og en mørk trøje. Det er der ikke meget spræl over, men tager du et par farvede strømper på kan du peppe dit look lidt op og komme til at se lidt mere frisk ud, og det giver lige det ekstra pift man nogle gange har brug for, uden at det bliver alt for meget.

Den anden måde man kan bruge de farvede herrestrømper er som komplementærfarver. Det kan være at man har et par grønne bukser på, og så vil det jo være rigtig flot hvis strømperne også på en eller anden måde var ovre i den grønne farveskala. Eller man har måske en orange skjorte på, og så kan det være lækkert lige at have et par orange strømper på.

Det giver et rigtig godt match, og folk kommer til at lægge mærke til hvor meget du tænker over din påklædning.

Og så er der også den måde du absolut ikke må bruge de farvede strømper på, nemlig ved at mikse de to. Der er nemlig nogen der kan finde på at tage et par farvede bukser på OG samtidig have farvede strømper på der så bare slet ikke matcher. Tænk f.eks. igen et par grønne bukser, måske med et grønlig eller lys skjorte også, og så et par orange strømper.

Man kan nærmest se for sig hvor fjollet det ser ud, så sådan må man endelig ikke gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *