Fritiden

Se masser af sport i fjernsynet

Der er kun én ting der er lige så sjovt som selv at dyrke sport, og det er at se det i fjernsynet. Det er næsten lige meget hvilken slags sport det er, det er spændende uanset hvad. Det når man kan mærke at der er så meget på spil, man kan se at sportsudøverne giver alt hvad de har i sig, og især når der er spænding om resultatet indtil det sidste er det sjovt at se med.

Der er mange kanaler der viser sport at vælge imellem, og det kan være svært at se det hele – men her får du et par gode råd til hvordan du i hvert fald kan komme til at se masser af sport i fjernsynet.

Kig i tv-guiden

Det første du skal gøre er jo at finde ud af hvor og hvornår der overhovedet bliver sendt sport i fjernsynet, og for at gøre det skal du kigge i tv-guiden. Det kan være lidt besværligt at kigge på en almindelig guide, især hvis du har mange kanaler, så for at gøre det lidt hurtigere kan du kigge på en tv-guide til sport, og her nøjes med at se hvad der kommer af sport.

Det er ret smart at kigge på en der er online i stedet for en der er på print, for her kan du som regel vælge hvilke kanaler du gerne vil kigge på, og hvilke sportstyper det er du gerne vil se, så hvis du f.eks. kun vil vide hvornår der kommer fodbold og er ligeglad med resten, ja så kan du altså nøjes med at se foldboldoversigten.

Du kan også søge hvis du kigger på computeren. Det gør du ved at trykke på CTRL + F eller på MAC + F (hvis du sidder på en mac) og så kan du skrive det du gerne vil finde, f.eks. Barcelona hvis du gerne vil se hvornår Barcelona spiller, eller Ski hvis du gerne vil se hvornår der er skisport.

Optag

Hvis der er noget du virkelig gerne vil se kan du også sørge for at optage det og se det senere. Her kan man bruge en VHS- eller DVD-optager, eller hvis man har en af de nye tv-pakker kan man også bruge den indbyggede optager der er i den. Men sørg for kun at optage det du virkelig vil se, ellers ender du bare med at have en masse sport liggende som du aldrig får set.

Gør det til noget socialt

Hvis du godt kan lide at se sport i fjernsynet kan du godt komme til at bruge rigtig lang tid på det, og du kan risikere at det går ud over noget af det andet du har i dit liv. Det kan godt være du ikke selv mærker så meget til det, du er jo optaget af sporten, men måske synes din kone eller dine børn eller dine venner at du ikke bruger så meget tid sammen med dem som du burde.

Det kan du heldigvis gøre noget ved, og det er muligt at slå to fluer med ét smæk ved at kombinere de to ting. Det du skal gøre er at gøre det at så sport til noget socialt som du gør sammen med de andre, og ikke noget du gør alene.

Det kan være at du ser fodbold med dine venner og lærer dine børn at se badminton hvorefter I så selv går ud og spiller. Men husk også at du bliver nødt til at gå på kompromis – måske vil du gerne se badminton i fire timer, men må nøjes med én for derefter at lege. Men det er jo også bedre end ingenting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *