Fritiden

Pep smagsoplevelsen op med en slowjuicer

Det bliver mere og mere populært at drikke friskpresset juice. Der er dukket flere forretninger op med konceptet om at sælge friskpresset juice, hvilket har vundet en masse hjerter. Juice barene er vildt moderne og har altid en masser gæster, men hvad mange ikke tænker over, er at de med deres egen slowjuicer selv kan være i stand til at lave identiske juicer som dem de går ned og køber for 40-50 kroner stykket. En slowjuicer fungerer sådan at den skubber frugterne igennem et rør som kværner frugterne fra hinanden og presser dermed saften ud. Det er denne saft der bruges som juice.
En slowjuicer er en relativ kostbar anskaffelse som typisk koster i omegnen af 2000 kr., og derfor er det også en god ide at læse en slowjuicer test inden man beslutter sig for at købe. Til gengæld får du en juice af meget høj kvalitet og som du selv kan lave i dit eget køkken. Slowjuiceren udnytter nemlig frugten enormt godt, hvilket får utroligt meget juice ud af frugten. På den måde får du en masse for pengene, samtidig med at juicen er langt renere og mere lækker at drikke sammenlignet med juice som er lavet fra en centrifuge.

Med en slowjuicer i hjemmet kan du således peppe smagsoplevelserne i hjemmet en smule op med en slowjuicer. Så kan du eksempelvis lave nogle lækre juicer om søndagen når du er vågnet sent eller mandagen efter en lang arbejdsdag. Juicen kan du nyde i dit eget køkken og på dine egne præmisser med dine egne valgte råvarer. Det giver et ekstra pift i hjemmet og kan være et rart break fra hverdagen.

Kværn mere grønt med en horisontal slowjuicer

Er du typen som godt kan lide at kværne en masse forskellige grøntsager og frugter i din juice, kan det være at du skal anskaffe dig en horisontal slowjuicer. En horisontal slowjuicer kan, i modsætning til en vertikal slowjuicer, kværne rigtig mange forskellige frugter og grøntsager, såsom spinat og hvedegræs. En horisontal slowjuicer udnytter desuden råvarerne en del bedre end en vertikal slowjuicer, hvorfor du endda får mulighed for at lave pesto eller peanutbutter med en horisontal model. Anser du dog dig selv som en ordinær frugtpresser som ikke har til sinde at eksperimentere med forskellige råvarer, er en horisontal vertikal højst sandsynligt passende til dig. En vertikal slowjuicer klare nemlig alle de gennemsnitlige behov som nærmest består af alt frugt, grønt og rodfrugter, dog ikke de vildere råvarer. En vertikal slowjuicer har dog lidt vanskeligheder med at kværne lange fibre, hvorfor spinat og hvedegræs kan blive et problem.

For at binde en sløjfe om det hele, har en horisontal slowjuicer ingen begrænsninger, i modsætning til en vertikal slowjuicer som har svært ved at kværne lange fibre. Har du et gennemsnitligt behov, kan en vertikal slowjuicer således gøre tricket for dig, men er du en eksperimenterende type som godt kan lide at kværne hvedegræs eller spinat, skal du nok have fat i en horisontal slowjuicer som er mere effektiv end den vertikale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *